Скочи на садржај

Slim Begin Kapsule

slim begin kapsule za mršavljenje

Da biste smršali i spustili stomak, promene navika i načina života mogu biti prilično efikasne i mogu vam pomoći da izgubite do 2 kg nedeljno, u zavisnosti od početne težine. Međutim, da bi se to postiglo, važno je svakodnevno pratiti preporučene strategije.

Pored toga, ako je osoba u procesu mršavljenja, preporučljivo je da se ne vaga svaki dan kako bi proverila da li je izgubila ili dobila na težini, jer to izaziva anksioznost i može ometati proces. Idealno je da se vagate samo jednom nedeljno, uvek u isto vreme i o tome treba voditi računa da li je u toku menstruacije, jer je tokom ove nedelje normalno da imate malo više otoka.

Saveti u nastavku su navedeni po važnosti, počevši od:

Jedite polako i uživajte u hrani

Sporo jedenje dozvoljava kada je stomak skoro pun, šalje signal mozgu koji ukazuje da ste već primili dovoljno hrane i da više ne morate da nastavite da jedete. Međutim, kod ljudi koji imaju naviku da jedu brzo, njihov mozak ne percipira ovaj signal sitosti, što dovodi do toga da osoba jede u većim količinama, a pored toga smanjuje i vreme kontakta sa hranom i zadovoljstvo da se poboljša upotreba toga.

Poštovanje sitosti je jedna od glavnih tačaka za gubitak težine i izbegavanje debljanja. Zadovoljavanje stomaka hranom bogatom hranljivim materijama i vlaknima poput povrća, voća, belog mesa i dobrih masti, poboljšava metabolizam i duže sprečava osećaj gladi.

Pijte više vode tokom dana

Trebalo bi da pijete dosta tečnosti između obroka, jer će to pomoći u smanjenju gladi i zadržavanja tečnosti, jer što više vode pijete, telo proizvodi više urina, a sa njegovom eliminacijom se oslobađaju i toksini koji otežavaju proces gubitka težine.

Šta možete piti: voda, kokosova voda, nezaslađeni prirodni sokovi, nezaslađeni čajevi;
Šta ne treba piti: bezalkoholna pića, industrijalizovani sokovi, čokoladna pića i alkoholna pića.
Količina vode koju treba unositi dnevno varira između 1,5 do 3 L dnevno. Ako imate poteškoća da pijete vodu, možete pripremiti aromatizovanu vodu kao što je voda od limuna ili narandže, na primer, kako biste lakše došli do cilja tokom dana.

Radite fizičku aktivnost

Vrsta vežbe nije najvažnija stvar, ali ako iskoristite sve mogućnosti da sagorevate kalorije kad god je to moguće, od najveće je važnosti da neku aktivnost vežbate najmanje 3 puta nedeljno. Obavljanje nekih svakodnevnih aktivnosti može napraviti razliku, isprobajte sledeće aktivnosti:

  • Penjanje stepenicama umesto liftom;
  • Siđite jednu stanicu pre posla ili škole i pešačite ostatak puta;
  • Izađite u šetnju 10 minuta posle ručka. Pogledajte rutinu vežbanja za mršavljenje hodanjem;
  • Izvedite psa u šetnju noću.

Da biste povećali potrošnju energije, pokušajte da hodate najmanje 30 minuta, 3 puta nedeljno, jer je ovo jedna od najboljih fizičkih vežbi za mršavljenje, ali uradite i neke vežbe otpora kao dopunu treningu.

Šta da radite ako ne možete smršaviti

Ako ste nekoliko puta pokušali da smršate i niste uspeli, idealno je da se konsultujete sa lekarom opšte prakse kako biste analizirali da li štitna žlezda radi kako treba, na primer, jer bolesti poput hipotireoze ili policističnih jajnika mogu izazvati povećanje telesne težine.

Pored ovoga, potrebno je konsultovati nutricionista da izvrši procenu navika u ishrani i drugih parametara, razvijajući individualizovan plan ishrane kako bi se postigao predloženi cilj.

U slučajevima kada postoji zdravstveni problem kao što su gastritis, astma, osteoporoza ili čak ograničenje pokretljivosti, saveti lekara su od suštinskog značaja za usklađivanje ishrane sa upotrebom lekova poput Slim Begin kapsula i sa pravilnom adaptacijom na bolest. Na ovaj način je moguće izgubiti težinu poboljšanjem kvaliteta života a ne obrnuto.

Slim Begin – kapsule za mršavljenje?

Jedna od najčešćih svrha kada leto počne da se približava jeste da se spremite što je pre moguće. To podrazumeva najčešće gubitak onih dodatnih kilograma. Uvek je više nego preporučljiva zdrava ishrana i vežbanje, a na tržištu je moguće pronaći proizvode koji vam pomažu da se vratite na normalnu težinu. Upravo takve su Slim Begin kapsule koje su namijenjene za brzo i zdravo mršavljenje. Kada uđe u telo, Slim Begin privlači masti iz hrane kao magnet i sakuplja ih u obliku koji telo ne može da svari. Masti prolaze kroz digestivni trakt i prirodno se eliminišu iz tela. Ovaj proizvod takođe ubrzava metabolizam, što dovodi do sagorevanja viška masti.

Prednosti Slim Begin kapsula

  • Eliminiše celulit: Slim Begin reguliše razmenu tečnosti u telu, zbog čega celulit nestaje
  • Poboljšava varenje: Laktobacili u kapsulama eliminišu simptome sindroma iritabilnog creva i obnavljaju rad gastrointestinalnog trakta
  • Daje snagu i energiju: L-karnitin u sastavu ubrzava metaboličke procese u telu i omogućava pretvaranje masnih naslaga u energiju.
  • Ne stvara opterećenje za srce: Kapsule ne sadrže agresivne hemikalije i stoga ne izazivaju nesanicu, pospanost, apatiju i nervne slomove.

Slim Begin kapsule sastav i kako se koristi?

Glavni sastav Slim Begin kapsula čini L-karnitin. Karnitin je amino kiselina koji se sintetiše u jetri, bubrezima i mozgu iz dve esencijalne aminokiseline kao što su lalizin i metionin i koji je odgovoran za transport naših masnih kiselina do mitohondrija u cilju proizvodnje energije. Obično je poznat pod imenom L karnitin ili levokarnitin i koristi se pre svega za gubitak težine.

Preporučena doza za upotrebu je jedna kapsula dva puta dnevno, ali ne više od dve. Ako se redovno pridržavate uputstava, prve rezultate treba primetiti nakon 28 dana redovne upotrebe!

Slim Begin kapsule iskustva forum korisnika

Imam samo 30 godina i donedavno sam imao 80 kg. Imam problema sa stomakom, pa mi mnoge dijete ne odgovaraju. U našem malom gradu teško je pronaći korisne dijetetske proizvode. Nikada nisam volela sport, samo nisam volela da vežbam. Međutim, sve se promenilo kada sam čula za Slim Begin. Ovo su kapsule koje treba uzimati dva puta dnevno. Proizvođač takođe preporučuje upotrebu 1,5 litara vode dnevno. Pratila sam sva uputstva mesec dana i moja očekivanja su ispunjena! Zaista neverovatno! Za to vreme potpuno sam obnovila garderobu, ali što je najvažnije, imam novog dečka! Cveće, izlasci, večernje šetnje! Mislila sam da to nikada u životu neću imati! Razmišljam da započnem još jedan tretman kako bih poboljšao i održao postignuti rezultat.

Katarina Perović

Posle rođenja trećeg deteta nisam mogla da se vratim u formu. Debeo stomak, debele noge… Baš me je mučilo, ali nisam mogla ništa da uradim povodom toga. Pošto sam majka troje dece, nisam imala mnogo slobodnog vremena… Dete nije dolazilo u obzir jer sam alergična na sve i svašta, a još uvek dojim bebu. Zato nije lako odabrati pravu ishranu. Komšinica mi je rekla da se njena sestrična rešila viška kilograma nakon porođaja uz pomoć prirodnih Slim Begin kapsula. U uputstvu je pisalo da ove magične kapsule uklanjaju masnoću sa stomaka za mesec dana. Iskreno, nisam verovala. Kako je to moguće? Dve kapsule dnevno, bez napora, samo gubite težinu? U svakom slučaju, pregledala sam njihov sastav, sve je prirodno, čitala sam i kritike. Odlučila sam da ih probam. Počela sam da ih pijem. Već za sedam dana osetila sam prve promene. Imala sam više energije i bolje sam spavala. Verovatno je to bila slučajnost, ali se i vreme popravilo tako da je mlađe dete moglo da se preseli u svoju sobu. Posle dve nedelje stala sam na vagu i nisam mogla da verujem svojim očima! Izgubila sam nekoliko kilograma! Mesec još nije prošao, a već sam mogla da stanem u pantalone koje sam nosila pre prve trudnoće! Muž je postao seksualno aktivniji, verovatno čekamo četvrto dete :). Sada znam kako da se vratim u formu nakon porođaja, više ga se ne plašim.

Svetlana

Do 27 godina sam se aktivno brinula o svom telu, izgledala sam prilično dobro i zdravo. Međutim, godine i hormonalne promene učinile su svoje. Nisam imala ni snage ni volje da se bavim sportom i dijetom. Morala sam da obnovim svoju garderobu i kupim još odeće. Onda, još više… Kada sam morala da kupim još više odeće, prijateljica mi je donela Slim Begin kapsule i rekla mi da ih pijem svaki dan. Takođe mi je preporučila da pijem puno vode. Nisam baš verovala u rezultate. Zamislite moje iznenađenje kada sam posle mesec dana uspela da se uklopim u svoju staru odeću! Štaviše, osećam se snažno i puno energije! Moja koža izgleda mnogo mlađe. Ne znam da li je u pitanju Slim Begin ili slučajnost, ali Vaga ne laže! Plus, mislim da sam se podmladila 10 godina!

Slađana

Slim Begin kapsule cena, gde kupiti u Srbiji i BiH u apotekama?

Pre svega, Slim Begin kapsule trenutno nisu dostupne u apotekama u Srbiji i BiH. Ovaj proizvod se može naručiti isključivo preko sajta proizvođača gde se ceo proces naručivanja svodi na unos vašeg imena i kontakt telefona. Nakon toga, jedan od agenata će vas pozvati i potvrditi vašu porudžbinu. Dostava je besplatna i dostavlja se brzom poštom na vašu adresu. Cena je prilično simbolična kada se uzme odnos onoga što dobijate sa ovim proizvodom, tako da svako može sebi da priušti ove kapsule. Ako naručite Slim Begina kapsule danas klikom na dugme ispod, dobićete 50% popusta!