Скочи на садржај

Kossalin Šampon

 • од
kossalin

Da bi se održala zdrava i lepa kosa, potrebno je da pravilno održite brojne rutine. Nije dovoljno uložiti u skupe ili određene proizvode za vašu vrstu kose, ali pažnju obraćate na svaki detalj procesa. Sa lepotom nije samo u onome što radite, već kako to radite.

Operite ga, isecite ga, ispašajte, osušite, sve je važno i za svaku stvar postoji ispravan način i netačan će vam napraviti veliku razliku sa kosom. Uzimajući u obzir da je i odlazak u frizerski salon dobra praksa da držite kosu u formi, važno je da se briga održava kod kuće, koji počinje upotrebom odgovarajućeg šampona.

Kako prati kosu?

Nismo svesni važnosti ovog koraka u našem uobičajenom ritualu. Prvi korak je za zdravu kosu i na šta morate paziti:

 • Detoksifikujte vlasište jednom mesečno sa određenim proizvodom, da biste ga očistili i okigenirali u dubini.
 • Primenite šampone koji poštuju pH vlasišta i da ne sadrže ni sulfate, koji mogu iritirati i dehidrirati kožu i vlasišta
 • Pranje mora biti mekano, a da se ne zateže puno uz dohvat ruke kao da mi pritisnemo snažno, stimulišećemo proizvodnju sebuma
 • Najbolja kaljena voda jer vrlo topla voda podstiče proizvodnju masti

Tretirajte kosu kao da je to kašmir

Pitajte većinu stilista i oni će se složiti sa ovim osnovnim pravilom: tretirajte kosu kao da je to kašmir. Poput naše kože, naša kosa je delikatna, pa bi se trebali pobrinuti za to i pokazati vam našu ljubav. Smatrajte to skupom džemperom kašmira; Ne biste je bacali u mašini za veš svaki dan pre nego što ga bacate u sušilicu i očekivali biste da ostane mekan, milovan i besprekoran, zar ne?

Isto važi i za našu kosu: Važno je kako je peremo! Prvi korak je da promenite tradicionalni šampon mekim šamponom, u idealnom slučaju jedan bez sulfata. Sledeći savet je da je oprati manje. Često pranje sa šamponom eliminiše prirodna frizura, tako da je manje isprana jednaka zdravijoj kosi.

Sušenje peškirom

Dlaka je više podložna oštećenjima kada je mokra, pa ako se osuši snažno sa peškirom to je najbolji način da izazove teške upale korena kose i kovrdžanje. Sušenje kose sa mikrofiber peškirom je bolji način. Mek i super upija, pa će sprečiti vlakna od oštećenja, što će smanjiti vreme sušenja!

Izbor šampona

Da biste dobili ovu objektivnu lepotu, od suštinskog je značaja da se kladite na adekvatan šampon. Kako odabrati savršen proizvod? Za početak, morate znati da nijedna kosa nije jednaka i svaka osoba ima kosu sa različitim potrebama. Masnoća, fina, debela, sa malom volumen, obojena… jednostavno uložite u proizvod koji dobro opsmeri vlasište, bez doprinosa bilo čemu što vam kosa ne treba. Ako želite da vas učinite sa šamponom koji najbolje odgovara vašem grivu, ali ne znate gde da započnete, probajte sa Kossalin šamponom.

Kossalin – rešenje za vaše probleme sa kosom

Kossalin je prirodni šampon bez sulfata i parabena sa lekovitim svojstvima. Tretman stimuliše rast kose, kosu koja se ranije nije mogla obnoviti.

Glavni sastojci ovog šampona koji imaju tako divan efekat na rast kose su patentirano jedinjenje nazvano Kossafelek (testirano i bezbedno čak i za osobe koje pate od alergija) i ekstrakti, između ostalog, koprive i ricinusovog ulja. Jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata dodatno hrani vlasište. Vredi podsetiti da je tretman sa ovim šamponom testiran i odobren za prodaju, nema kontraindikacija za upotrebu, osim za ubrzavanje rasta kose i zaustavljanje opadanja kose.

Prednosti i sastav Kossalin šampona

Istina je brutalna: posebni serumi ili kozmetika nisu dovoljni za efikasno obnavljanje kose bez efekta brzog opadanja kose. Transplantacija je vrhunski alat koji ne donosi uvek očekivane rezultate a prednosti Kossalin šampona su sledeće:

 • BLOKIRA GUBITAK KOSE – Formula Kossalin šampona aktivira uspavani folikul (Matrik germinatriva) za proizvodnju hranljivih materija. Ovo sprečava opadanje nove kose, što dovodi do smanjenja gubitka kose.
 • STIMULIRA RAST KOSE – Folikul dlake aktivno radi na stvaranju novog tkiva kose. Prve rezultate vidimo u obliku nove mlade kose. Redovna upotreba Kossalin šampona revitalizuje čitav kompleks rasta, što znači da primećujemo jaču, novu i zdravu kosu. Kosa postaje jača, sjajnija i gušća. Potpuni tretman omogućava spektakularne rezultate zahvaljujući biotehnološkoj preciznosti.
 • NEGUJE I JAČA KOSU – Sastojci sadržani u šamponu ne samo da vraćaju gustinu kose, već i obezbeđuju pravilnu ishranu lukovica, pravilnu hidrataciju vlasišta i uklanjaju perut!

Blagi šampon za oporavak kose i regeneraciju vlasišta, koji svojim hranjivim aktivnim prirodnim supstancama djeluje na kosu i tjeme. Kopriva, vitamin D3, pantenol osnovni su sastojci koji u idealnom omjeru daju brže rezultate koji ostaju, a to je zbog prirodnog sastava koji čini:

 • Eter koprive – Kopriva je poznata kao sastojak koji budi folikul dlake i pospešuje brži rast kvalitetne zdrave kose. Kroz istoriju, omiljeni lek naših predaka za jaku kosu.
 • Kompleks pantenola B – Svesni važnosti čišćenja vlasišta i pripreme vlasišta za prijem svih potrebnih vitamina i minerala, kao i hranljivih materija iz koprive, Kossalin šampon je u idealnom odnosu.
 • Vitamini E, A, D – Odabirom esencijalnih vitamina za rast i regeneraciju kose u pravim proporcijama, osiguraćete da vam kosa ne opada, da su rezultati brži i bolji.
kossalin šampon

Kossalin šampon iskustva forum korisnika i kako se koristi?

Jedinstvenu tehnologiju i najkvalitetnije sastojke za lečenje koji određuju efikasnost formule nije lako postići, pa Kossalin šampon beleži samo pozitivna iskustva korisnika foruma u ​​Srbiji, a samo neki od njih su:

Većina načina da se rešite opadanja kose nisu doneli očekivane rezultate i samo su mi usisali novac, energiju i nadu. Svakim danom postajala sam sve nervoznija i nervoznija. Na kraju sam prestala da se viđam sa najbližom porodicom jer sam se stidela svog izgleda i nisam želela da budem sažaljena. Zahvaljujući Kossalin šamponu, moja kosa je počela da izgleda kao pre 15 godina! Značajno sam poboljšala životnu udobnost, kosa je prestala da se masti i zaboravila sam kako izgleda perut. Frizura mi je omogućila da se po volji igram sa unucima, da se bavim sportom i živim 20 godina pre nego što sam se postidela zbog proređene kose i opadajuće peruti!

Tea Pavlić

Tako je: Ako imate jedan od simptoma iz ove priče, to je definitivno koren problema. Takođe sam imala lošu i ispucalu kosu, a zatim sam počela da patim od prekomernog opadanja kose, a zatim sam naručila Kossalin šampon. Nema se šta dodati, posle 3 pranja sve se promenilo. Kosa je postala kao iz filmova, više me ne svrbi.

Marija Lučić

Naručio sam. Ali u mom slučaju radi se o retkoj i lošoj kosi. Nikada nisam mislio da su loši i nekvalitetni šamponi. Sve je ponovo normalno zahvaljujući Kossalin šamponu. Sada iz predostrožnosti uvek moram imati zalihe od 3 šampona. Hvala vam!

Marko Rastić

Kako se koristi?
Šampon treba promućkati pre upotrebe. Nanosi se nežnom masažom vlasišta. Nakon pene, ostavite 1-2 minuta da sastojci deluju, a zatim isperite.

Kossalin šampon cena u Srbiji, gde kupiti i da li je dostupan u Lilly?

Nažalost, imamo loše vesti za vas u vezi sa mogućnostima kupovine: Kossalin šampon još nije dostupan u maloprodajnim objektima ili u Lilly-u. Tako da preparat nećete pronaći u apotekama ili drogerijama poput dm i sličnih. Morate biti oprezni u pogledu mogućih ponuda na Internetu. Nažalost, falsifikovani proizvodi se trenutno prodaju na popularnim platformama za prodaju u Srbiji, na šta upozorava sam proizvođač.

Ako želite da kupite Kossalin šampon na siguran način, preporučujemo renomiranog dobavljača. Naravno, ovo je prodajna stranica proizvođača, koja garantuje da ćete dobiti originalni proizvod. S obzirom na dokazan efekat, cena ovog šampona bi vas mogla malo iznenaditi. Na prvi pogled ovo može izgledati pomalo visoko, ali treba imati na umu i da ovaj preparat ima svestran i dugotrajan efekat na kosu i vašu lepotu.

Оставите одговор