Скочи на садржај

Puriwagra Tablete

 • од
puriwagra tablete

Problemi s erekcijom uglavnom pogađaju muškarce starije od 40 godina, iako se javljaju i u mladoj populaciji. O problemima s erekcijom govori se kada postoji nemogućnost brze, jake i dugotrajne erekcije ili njenog uspješnog održavanja. Loša erekcija izaziva seksualno nezadovoljstvo i njeno poreklo može imati različite uzroke. Upoznajemo ih u ovom članku.

Koji su uzroci problema sa erekcijom?

Postoji mnogo faktora koji mogu izazvati probleme sa erekcijom. Zgodno je znati da mehanizam erekcije uključuje živce, mozak, hormone i krvne sudove. Svi ovi delovi tela moraju raditi zajedno kako bi postigli snažnu i čvrstu erekciju. Svaka promena bilo koje od ovih funkcija dovodi do problema sa erekcijom ili erektilne disfunkcije.

Među fizičkim i emocionalnim problemima koji uzrokuju probleme s erekcijom imamo:

 1. Bolesti povezane sa erektilnom disfunkcijom kao što su: srčana oboljenja, visok krvni pritisak, dijabetes, začepljene arterije, stanja štitne žlezde, alkoholizam, depresija i poremećaji nervnog sistema.
 2. Uzmite neke lekove koji sprečavaju pravilno funkcionisanje mehanizma erekcije. Među njima imamo: lekove za krvni pritisak (posebno beta-blokatore), antidepresive, pilule za spavanje, lekove za srce i lekove za peptične ulkuse.
 3. Postoje i drugi fizički uzroci koji mogu izazvati erektilnu disfunkciju, poput konzumiranja alkohola, nikotina i kokaina, povrede kičmene moždine i niskog nivoa testosterona, koji ne utiču samo na erekciju, već i na seksualni impuls muškarca.
 4. Među emocionalnim faktorima koji mogu dovesti do problema s erekcijom nalazimo stres, anksioznost, strah, ljutnju, osjećaj neuspjeha i neizvjesnosti, probleme u paru kao što su loša komunikacija, nerealna seksualna očekivanja, nezdrava ishrana, finansijski ili porodični problemi.

U većini slučajeva, problemi s erekcijom koji se javljaju kod mladih muškaraca povezani su s emocionalnim uzrocima, a fizički uzroci su krivi za erektilnu disfunkciju kod starijih muškaraca. Imajte na umu da ako postoje erekcije tokom spavanja ili buđenja, problemi s erekcijom možda nemaju fizički uzrok.

Rešenja problema sa erekcijom

Iako je glavni simptom problema s erekcijom seksualno nezadovoljstvo, pripisuju mu se problemi sa samopoštovanjem, a oni utiču na odnos. Osim toga, erektilna disfunkcija može biti simptom ozbiljne bolesti, pa se preporučuje traženje medicinske pomoći. Važno je znati da se problemi s erekcijom mogu liječiti u svim uzrastima, a upravo jedan takav se pojavio na tržistu u vidu tableta Puriwagra.

Šta je Puriwagra?

Puriwgra je jednostavno genijalno rešenje za muškarce koji su nezadovoljni svojim seksualnim performansama i žele da uživaju u krevetu. Fantastična kombinacija biljnih sastojaka čini da se primjenom proizvoda postignu željeni i zadovoljavajući rezultati i to za vrlo kratko vrijeme. Ovaj dodatak prehrani je pouzdano rešenje za probleme sa erekcijom, pomaže kod preuranjene ejakulacije ili erekcije koja je preslaba i prekratka.Proizvod je vrlo efikasan i savršeno siguran a ono što ćete dobiti korištenjem ovih tableta je:

 • više žudnje za seksom
 • povećava zadovoljstvo seksualnim kontaktima
 • jača libido
 • poboljšava erekciju,
 • zaziva jaču i dužu erekciju
 • pomaže u uklanjanju problema u krevetu jednom zauvijek

Primena ovog proizvoda garantuje trajno popravljanje erektilnih problema i uklanja neprijatan osećaj ranog „kraja“. Verujte rešenju koje vam daje moć i kontrolu nad sopstvenim telom, doživite potpuno novi seks!

Puriwagra sastav, upotreba i kako se koristi?

Ovaj proizvod je dizajniran u skladu sa nacionalnim i međunarodnim zakonima i kao takav je proizveden. Njegov efekat zavisi od opšteg zdravlja korisnika, no to nije lek za profilaksu, dijagnozu ili lečenje bolesti! Naime, sastojci preparata Puriwagra birani su kako prema nameni i efikasnosti, tako i prema jačini ekstrakata, odnosno količini aktivnih supstanci. Koriste se uglavnom samo osušene i samlevene biljke, dok Puriwagra sadrži ekstrakte jačine od 10: 1 do čak 100: 1, što znači da su isto toliko puta jači i efikasniji.

Osim toga, posebnu pažnju su obratili na geografsko poreklo svake od sirovina jer je poznato da iste biljke sa različitih staništa sadrže različite količine i vrste aktivnih supstanci. Pažnja je takođe posvećena individualnom i zajedničkom delovanju svake od komponenti.

Dakle, važno je istaći da svaki od sastojaka tableta Purivagra ima snažan uticaj na potenciju, ali takođe svi oni imaju svoje posebne efekte kao što su: energija, raspoloženje, zaštita srca i krvnih sudova, stvaranje azot-oksid i neoksidovani kiseonik, moćan i jedinstven. Sav sastav je baziran na biljnoj bazi i čine ga:

 • Epidemium Brevicornum – Trava uspaljenog jarca
  Najvažnija biljka u svetu prirode za mušku potenciju, što kaže i „narodni“ naziv. On doprinosi izuzetnom „snabdevanju krvlju“ krvnih sudova penisa opuštanjem mišića krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci ikarin koja je izuzetno bogata njime. U hormonskom smislu stimuliše proizvodnju estrogena, tj. testosterona i time povećanje libida. Takođe ima opšti efekat na povećanje energije i uklanja zamor.
 • Tribulus Terretris
  Biljka se dugo koristi za lečenje potencije i erektilne disfunkcije. Prirodno utiče na povećano lučenje muškog polnog hormona testosterona, čiji je glavni nedostatak nedostatak potencije.
 • Muira Puama
  Jedna od najlekovitijih biljaka koja ima dugu tradiciju. Blagotvorno deluje na nervni sistem i poboljšava seksualne funkcije tela. Takođe se koristi kao prirodni lek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju.
 • Epimedium Sagittatum
  Trava u narodu poznata kao trava uspaljenog jarca. Sredstvo sa afrodizijačkim svojstvima odavno je poznato u kineskoj medicini. Opušta glatke mišiće, što dovodi do povećanog protoka krvi, a samim tim i pozitivno utiče na erekciju. Takođe pozitivno utiče na smanjenje stresa.

Puriwagra je biljni dodatak ishrani i stoga se treba pridržavati uputa za korištenje. Sadrži 15 tableta i mora se uzeti u obzir određeno vreme kako bi se telu dala mogućnost da obradi sastojke i pretvori ih u endogene supstance pri primeni proizvoda, stoga nije ni čudo što su obećani rezultati skoro pa zagarantovani. Deklarisana doza preparata je najviše 1 tableta dnevno. S obzirom da je iskustvo pokazalo da radi u proseku 24 sata ili duže, preporučuje se 1 tabletu svaka dva dana. Uzima se najkasnije 20-30 minuta pre snošaja, a nakon toga je na snazi dva dana. Ljudi sa visokim ili niskim krvnim pritiskom, dijabetičari i korisnici Varfarina treba da se konsultuju sa lekarom!

Puriwagra iskustva i komentari forum korisnika

Zbog svoje efikasnosti, Puriwagra ima pozitivna mišljenja korisnika. Oni koji su dobili velike koristi od korišćenja ovog proizvoda i ostavljaju svoje komentare tako da ih drugi mogu videti i komunicirati sa njima. Među raznim mišljenjima i komentarima koji su dostupni na forumu, ovo su iskustva ovih zadovoljnih kupaca:

Čitavog života pokušavam da budem zdrav i u formi. Ne pušim, skoro nikad ne pijem alkohol. Sve zbog „muškog zdravlja“. Ali kad su stigle četrdesete, bilo mi je jasno da to nije dovoljno. Prijatelj (koji stalno puši i ne propušta priliku da uzme bilo koju) mi je preporučio ove tablete i ja sam ih probala. Efekat je bolji od zdravog načina života.

Borko Kristić

Imam 45 godina. Nedavno sam upoznao devojku koja je skoro 20 godina mlađa od mene. Brinuo sam se da će biti zainteresovana za nekoga mlađeg od mene, nekoga ko ima više energije. Zato sam naručio pilule „Puriwagra“. Sada njeni vršnjaci nisu mi ni do kolena!

Dragan Galić

Posle mnogo godina braka počeo sam da gubim interesovanje za intimni život. Moja supruga je primetila ovu promenu i dala mi je tablete Puriwagra za godišnjicu. I bila je u pravu, sada je sve mnogo zanimljivije nego pre deset godina.

Dragan Jurić

Puriwagra cena u apotekama, gde kupiti u Srbiji?

Da li želite da znate gde da kupite? Proizvođač ukazuje da ove tablete nisu dostupne u apotekama u Srbiji, dakle ako želite naručiti moraćete potražiti malo dalje od apoteke. Posetite zvaničnu web stranicu proizvođača Puriwagra klikom na gumb ispod gde ćete kupiti originalni proizvod i dobiti Puriwagra tablete sa popustom za nove kupce.