Скочи на садржај

Prostate Pure Kapsule

prostate pure kapsule

Stalno trčanje u kupatilo uobičajena je žalba miliona muškaraca koji razviju uvećanu prostatu ili benignu hiperplaziju prostate (BPH). Ovo može biti veoma nezgodno: Hitni poziv prirode može vas probuditi nekoliko puta tokom noći. Tako je lako videti privlačnost biljnih lekova koji se reklamiraju na televiziji i radiju, na Internetu i u prodavnicama vitamina, ali pre svega treba znati šta je zapravo prostata?

Prostata je muška žlezda koja se nalazi ispod bešike. S godinama može prerasti u začepljenje uretre, što otežava mokrenje. Ova bolest, poznata kao hiperplazija prostate, pogađa samo muškarce i uglavnom starije od 40 godina, ne može se izbeći, ali postoje simptomi da se identifikuje i započne lečenje što je pre moguće:

  • Ustajanje mnogo puta radi mokrenja noću
  • Smanjena snaga mlaza urina
  • Kapaljka sa terminala
  • Osećaj da niste dobro ispraznili bešiku
  • Hitnost uriniranja

U nekim ekstremnim slučajevima, bolest se može manifestovati nekim komplikacijama izvedenim iz nje. Na primer, zadržavanje urina (nemogućnost mokrenja), krv u urinu, infekcije urinarnog trakta, otkazivanje bubrega, između ostalog.

Koji su najčešći problemi sa prostatom?

Prostata može izazvati nekoliko problema, poput infekcija nazvanih prostatitis bilo akutnih ili hroničnih. Rast centralnog područja tokom vremena može dovesti do urinarnih komplikacija komprimovanjem ovog tkiva uretre koja prolazi kroz nju, što se naziva benignim hiperplazija prostate. Takođe, kapsula prostate je tkivo koje se može degenerirati u rak prostate. Konačno promene prostate mogu izazvati urinarnu inkontinenciju.

Sekret prostate se uglavnom sastoji od enzima i hranljivih materija za spermu koja dolazi iz testisa. Njegovo lučenje predstavlja 20% ukupnog ćelijskog sastava sperme, obezbeđujući limunsku kiselinu, kalcijum, natrijum, kalijum, cink, fosfolipide, holesterol, karnitin, alkalnu fosfatazu i različite enzime odgovorne za razbijanje proteina.

Tri bolesti koje najčešće pogađaju prostatu

Prostatitis: To je upala tkiva prostate koja obično potiče od bakterijske ili virusne infekcije, iako se njen uzrok često ne može precizirati. Vrhunac incidence se primećuje u dobi od 35 godina.
Benigna hiperplazija prostate (BPH): Kod većine muškaraca, do 40. godine, centralni deo žlezde počinje da se menja i povećava. Ovo je poznato kao HPB. Urinarni poremećaji uzrokovani BPH pojavljuju se zajedno sa starenjem, jer je rast prostate ovom bolešću spor. To nije faktor rizika za razvoj raka prostate, iako je važno otkriti ga rano kako bi se sprečile komplikacije i poboljšao kvalitet života pacijenta.
Rak prostate (CAP): to je najčešći visceralni tumor kod muškaraca i bio je drugi vodeći uzrok smrti muškaraca preko 50 godina nakon raka pluća do kraja 20. veka. Danas je zahvaljujući ranoj dijagnozi postao treći vodeći uzrok smrti nakon raka pluća i kolorektalnog karcinoma.

Kako se takva stanja mogu lečiti?

Lečenje će se razlikovati u zavisnosti od specifičnog stanja:

Prostatitis se može lečiti antibioticima i antiinflamatornim lekovima, a pacijent će možda morati da se pridržava određene dijete (fokusirajući se na to da dobije dovoljno hranljivih materija i tečnosti).
Benigno povećanje prostate može se lečiti a1 blokatorima, koji opuštaju mišiće oko uretre, i inhibitorima 5a-reduktaze, koji će inhibirati transformaciju testosterona. Razni lekovi takođe mogu pomoći u suzbijanju i lečenju prostate i prostatitisa a upravo su Prostate Pure kapsule idealno rešenje za to!

Prostate Pure – magične kapsule za zdravlje prostate?

Prostate Pure su biljne kapsule koje djeluju baš onako kako bi trebale riješiti problem prostatitisa. Njegovo delovanje nije takvo da samo ublažava simptome, već deluje na uzrok problema. Ove kapsule sadrže vrijedne biljne ekstrakte čija su svojstva i karakteristike nutritivno korisne za probleme prostate koji prvenstveno žele poboljšati zdravlje svog urogenitalnog sistema i liječiti moguću hormonsku neravnotežu. Čak se i neostvarena želja za rađanjem može pratiti nedostatkom proizvodnje testosterona, što se može lečiti uzimanjem kapsula.

U isto vreme redovan unos može naravno takođe poboljšati erektilnu funkciju i potenciju, čiji se uzrok često može pratiti do poremećaja u urogenitalnom sistemu. U osnovi muškarci mogu poboljšati svoje zdravlje uzimanjem kapsula i na taj način se zaštititi od ozbiljnih bolesti poput raka prostate!

Prostate Pure sastav, upotreba i kako se koristi?

Glavni sastav Prostate Pure kapsula čine:

  • Ekstrakt testeraste palme (SERENOA SERRULATA) pomaže uklanjanju svih simptoma benigne hiperplazije prostate, kao što su uvećanje prostate i učestalo mokrenje. Potpuno zaustavlja rast uvećane prostate, sprečavanjem razgradnje testosterona.
  • Ekstrakt semenki bundeve (CUCURBITA PEPO SEED EXTRACT) i korijena koprive (URTICA DIOICA) svojim udruženim dejstvom uklanjaju druge simptome kao što je peckanje i učestalo mokrenje.

Kako koristiti Prostate Pure?
Preporučena doza je jedna kapsula svaki dan nakon doručka i jedna kapsula pre seksa. Preporučeno trajanje lečenja je 30 dana! U posebnim slučajevima, tretman treba ponoviti nakon dva do tri meseca.

Iskustva Prostate Pure korisnika u Srbiji

Pre 10 godina dijagnostikovan mi je „hronični prostatitis“. Vremenom sam naučio da živim s tim. Ali kada smo supruga i ja hteli da imamo bebu, došlo je do problema sa začećem. Testovi su pokazali da sam neplodan – loš kvalitet sperme kao rezultat prostatitisa. Počeo sam da tražim ekspresan način lečenja ove bolesti.
Nisam hteo da se otrovam hemijom, hteo sam nešto prirodno. Na kraju sam već bio spreman za operaciju. Ali, na sreću, prošlo je bez toga – čitao sam na medicinskom forumu o kapsulama Prostate Pure. Bio sam na 2 tretmana. Sada sam potpuno zdrav. Ne postoji prostatitis koji je potvrđen testom trudnoće moje žene. Zahvalan sam Prostate Pure!

Marko

Ljudi, ovo je neverovatan proizvod! Odlučio sam da prođem jedan tretman kako bih sprečio prostatitis. Osećam se mnogo mlađe. Osećam se jače, imam više energije, a erekcija mi je čvršća nego ikad. Želim da budem aktivan. Evo šta se dešava kada imate zdravu prostatu! Pre toga, osećao sam se kao starac sa 53 godine. Ako još niste probali, preporučujem da to učinite. Sve je prirodno, pa nema neželjenih efekata!

Dragan

Nedavno mi je dijagnostikovan prostatitis. Imam samo 45 godina i još uvek bih volela da živim normalnim životom. Koristio sam 2 kursa Prostate Pure i rezultati su neverovatni. Bol i grčevi nestali su za oko 2 nedelje. Sada se budim da odem u toalet 1-2 puta noću (ustajao sam 5 puta). Osećam ocenu 8 od 10. Nadam se da će mi se i erektilna funkcija vratiti. Već vidim značajna poboljšanja. Stvari definitivno idu na bolje. Žalim samo za jednim. Da sam bar ranije znao za ovo.

Ljubiša

Gde kupiti Prostate Pure kapsule u Srbiji u apotekama i cena?

Nažalost, njegova apsolutna efikasnost ne odgovara farmaceutskoj industriji, pa je nema u apotekama. Zamislite da bi svi ljudi koji imaju problema sa prostatitisom koristili proizvod poput Prostate Pure, broj pacijenata bio bi minimalan a samim tim bi i profit apoteka bio veoma mali.

Na sreću, ovaj proizvod se može kupiti direktno od distributera za Srbiju, a naručuje se putem obrasca koji se nalazi na njihovoj službenoj web stranici. Pošiljka se zatim isporučuje brzom poštom na vašu kućnu adresu. Ukoliko naručite ovaj preparat za prostatu danas dobit ćete zagrantovani popust od 50% a to možete učiniti klikom na link ispod!