Скочи на садржај

Pro Drops Kapi

pro drops kapi za prostatu

Uopšteno govoreći, termin ‘prostatitis’ se odnosi na zapaljensko stanje prostate kod muškaraca. Prostata je mali, ali esencijalni organ koji se nalazi unutar složenog muškog genitalnog sistema. Ovaj element je postavljen blizu bešike, nalazi se u bliskom kontaktu sa uretrom i obavlja brojne funkcije. Pored akutnog prostatitisa, koji je generalno manje problematičan, postoji i dosadniji i opasniji oblik prostatitisa: hronični prostatitis.

Prostatitis se javlja kao zapaljenje prostate koje je često praćeno glavnim simptomom bola i peckanja. Tačnu dijagnozu i vrstu poremećaja uvek mora da sprovodi prosečan specijalista, kako bi se izbegao niz ozbiljnih posledica po zdravstveno stanje urogenitalnog sistema i organizma.

Hronični prostatitis je zapaljensko stanje organa, koje traje dugo i nosi brojne neprijatnosti za osobu koja od njega pati. Među najčešćim tegobama su uporni bolovi, visoka temperatura, otežano mokrenje, problemi sa erekcijom i seksualnim odnosom, hematurija, nokturija, disurija i još mnogo toga. Generalno, hronični prostatitis je onesposobljavajuća bolest, čije poreklo može biti bakterijsko (odnosno uzrokovano patogenom) ili nebakterijski uzrok.

Među najefikasnijim lekovima protiv hroničnog prostatitisa, pored farmakoloških terapija, nalazi se tretman najnovije generacije, potpuno bezbedan i prirodan: reč je o Pro Drops kapima, dodatnom rešenju koje može da ublaži bol i definitivno reši nastalo hronično zapaljensko stanje prostatitis. Dakle, hajde da saznamo detaljno kako ovaj proizvod funkcioniše.

Šta su to Pro Drops Kapi?

Pro Drops je inovativni dodatak ishrani samo za muškarce, koji se uzima svakodnevno, kao podrška u lečenju prostatitisa. Svako pakovanje sadrži 30ml kao praktičan blister koji štedi svežinu, takođe idealan za mogući transport u pokretu. Proizvod mogu kupiti osobe od 18 i više godina bez potrebe za receptom. Čini se da se suplement Pro Drops pokazao kao dobar adjuvans u terapiji lekovima, u borbi protiv simptoma prostatitisa i nepravilnog mokrenja. Poremećaj, koji se mora dijagnostikovati pažljivom medicinskom dijagnozom, pogađa mnoge muškarce i rizikuje da ugrozi dobrobit urinarnog trakta i genitalija ako se ne leči pravilno.

Redovno uzimanje Pro Drops-a može pomoći u poboljšanju različitih aspekata koji se odnose na mokrenje, bol, smanjen libido, neugodan osećaj nedovoljnog pražnjenja bešike i smanjeno samopoštovanje. Prostatitis se javlja kao bolno zapaljenje koje zahvata prvi deo mokraćne cevi i koje u odsustvu ciljane intervencije može pogoršati kliničku sliku pacijenta. U nekim slučajevima, posebno kada je u pitanju povremeni prostatitis, moguće je i uzimanje dodataka ishrani kao što je ovaj proizvod, koji se striktno kombinuje sa zdravim načinom života, bilo kojim lekovima na recept i pravilnom ishranom.

Pro Drops biljne kapi glavni sastav, prednosti i kako se koristi?

Pro Drops kapi za prostatu glavni sastav čine samo prirodni dodaci a to su:

 • Ekstrakt čestoslavice – Poboljšava krvotok u predelu polnih organa što ubrzava uzbuđenje i povećava osetljivost. Stimuliše spermatogenezu
 • Ekstrakt medveđeg grožđa – Snažan prirodni afrodizijak. Brzo razbuđuje privlačnost i produžava erekciju. Skraćuje oporavak nakon ejakulacije za nekoliko minuta
 • Ekstrakt lišća breze – Uklanja simptom bola i pečenje tokom pogoršanja prostatitisa i čini da proces mokrenja bude manje bolan
 • Ekstrakt poljskog rastavića – Stabilizuje nivo testosterona. Povećava izdržljivost, pa i seksualnu, što produžava trajanje seksa. Ispunjava energiju i poboljšava raspoloženje
 • Ekstrakt koprive – Snažan antioksidans. Ima protivupalno delovanje. Obnavlja zdravlje prostate i sprečava povratak bolesti.

Pro Drops: prednosti
Dnevni unos dodatka ishrani Pro Drops može doneti različite prednosti i koristi za dobrobit prostate i urinarnog trakta, čak i u slučaju prostatitisa. Biljnje kapi koje se kombinuju sa zdravim načinom života, terapijama i ishranom, mogu pomoći u sprečavanju:

 • boli
 • normalizaciji mokrenja
 • osećaj pečenja
 • poboljšanju erektilne erekcije
 • poboljšanju osećaja nepotpunog pražnjenja bešike
 • poboljšanju libido

Kako koristiti Pro Drops?

Pro Drops kapi se koriste na sledeći način:

 1. Dva puta dnevno uz obrok
 2. Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana
 3. Ako je potrebno, ponovite kurs za 2-3 mjeseca

Pro Drops kapi za prostatu iskustva forum korisnika u Srbiji i BiH

Pro Drops se može pohvaliti mnogim mišljenjima i recenzijama koje su kupci objavili na zvaničnom sajtu i nekoliko onlajn foruma, uključujući mišljenja nekih medicinskih stručnjaka na zvaničnom sajtu kompanije.

Skoro sva svedočenja su zadovoljna poboljšanjima koja su postignuta zahvaljujući unosu dodatka ishrani, koji se ne smatra komercijalnom podvalom, već validnim adjuvansom u terapiji lekovima u borbi protiv prostatitisa. Manji procenat negativnih kritika se fokusira na njegove blage efekte nekoliko dana nakon uzimanja.

Evo nekih mišljenja:

Ljudi, ovo je neverovatan proizvod! Odlučio sam da se podvrgnem jednom tretmanu kako bih sprečio prostatitis. Osećam se mnogo mlađe. Osećam se snažnije, imam više energije, a moja erekcija je čvršća nego ikad. Želim da budem aktivan. Evo šta se dešava kada imate zdravu prostatu! Pre toga sam se sa 53 godine osećao kao starac. Ako još niste probali, preporučujem da to uradite. Sve je prirodno, tako da nema neželjenih efekata!

Dragan

Dijagnostikovan mi je „hronični prostatitis“ pre 10 godina. Vremenom sam naučio da živim sa tim. Ali kada smo moja žena i ja želeli da imamo bebu, bilo je problema sa začećem. Testovi su pokazali da sam neplodan – loš kvalitet sperme kao posledica prostatitisa. Počeo sam da tražim ekspresni način lečenja ove bolesti. Nisam želeo da se trujem hemijom, želeo sam nešto prirodno. Na kraju, već sam bio spreman za operaciju. Ali, na sreću prošlo je i bez toga – čitao sam na medicinskom forumu o kapima Pro Drops. Prošao sam 2 tretmana. Sada sam potpuno zdrav. Nema prostatitisa što je potvrđeno testom trudnoće moje žene. Zahvalan sam ProDrops-u!

Marko

Imao sam hronični prostatitis kada sam izašao iz vojske. Bol je bio toliko intenzivan poslednjih 6 meseci da nisam ni razmišljao o seksu sa ženom. Srećom, ona ima prijatelja doktora koji mi je preporučio Pro Drops kapi. Za mesec dana sam bio kao zvečarka. Nema više bola i normalno mokrim. A sada je seksualni život ponovo u normali!

Alen

Prodrops kapi gde kupiti u Srbiji i Bih, cena, i da li je dostupno u apotekama?

Pro Drops muški dodatak se može kupiti samo na zvaničnom sajtu proizvođača, zahvaljujući čemu se takođe mogu amortizovati troškovi komercijalnog posredovanja. Prodajna stranica uključuje sve informacije i detalje o kapima, uključujući obrazac za narudžbu.

Ovaj proizvod se u velikoj meri pokazao kao validan i zanimljiv proizvod. Od svog debija u Srbiji i BiH, ovaj prirodni dodatak uživao je značajan uspeh i mnogi ljudi su očekivali da će moći da kupe više pakovanja Pro Drops-a direktno u specijalizovanim prodavnicama, travarima ili apotekama.

Uprkos tome, proizvodna kompanija je odlučila da donese drugačiju odluku: u stvari, Pro Drops nije dostupan u fizičkim prodavnicama ili drugim kanalima prodaje osim zvaničnog. Do danas, jedini način da uživate u prednostima Pro Drops je da kupite proizvod na zvaničnoj stranici kompanije. Kada se prijavite na sajt, jednostavno se pomerite do dna stranice, gde se nalazi obrazac za popunjavanje sa vašim ličnim podacima.

Nakon toga, bićete preusmereni na stranicu koja vam omogućava da dovršite porudžbinu, gdje plaćanje vršite kada vam se proizvod isporuči na vašu adresu. Isporuka kupljenog paketa proizvoda je potpuno besplatna i posreduju pouzdani kuriri, koji će dostaviti u roku od nekoliko radnih dana.