Скочи на садржај

Natura Active Kapsule

natura active kapsule za hemoroide

Teške životne situacije i bolni problemi s razlogom se porede sa hemoroidima. Ova bolest može da vam preobrazi život, za nekoliko sati, od zadovoljne osobe, možete završiti kao mrmljajuća olupina, koja nema ni snage ni želje da ustane iz kreveta. Pitanje je samo koliko će se hemoroidi pogoršati i da li je potrebna medicinska pomoć. Ako nije dovoljno trčati kod lekara, zaista ste srećni, jer postoji niz lekova koji mogu da pomognu u ublažavanju bolova, otklanjanju upale hemoroida i omogućavaju da se vratite svom životu.

Kada morate da se nosite sa delikatnim zdravstvenim problemima, želite da ih vaš izabrani lek otkloni i odmah deluje. Kada su hemoroidi u pitanju, treba dodati da želite da ubrzate efekat dva, pa čak i tri puta. Nažalost, muškarci i žene svih uzrasta sa nezdravim načinom života skloni su ovom stanju. Naravno, sedentarni rad može biti jedan od glavnih uzroka hemoroida.

Šta su hemoroidi?

Hemoroidi su bolest koja se razvija kao rezultat nedovoljnog vezivnog tkiva koje održava sudove hemoroidnog pleksusa u pravilnom tonusu. Iz tog razloga se formiraju hemoroidi – uvećani sudovi, čiji zidovi postaju tanji, nabrekne spolja, krvare i periodično se upale. Nažalost, konzervativna terapija u većini slučajeva ne može imati presudan uticaj na patogenezu bolesti – slabljenje tonusa vaskularnog zida i njegovog potpornog vezivnog tkiva. Međutim, uspešno ublažava bolne simptome i poboljšava stanje pacijenta, olakšava muke i usporava napredovanje bolesti.

Ali danas postoje razne kreme i lekovi na bazi prirodnih ekstrakata, koji vam efikasno pomažu u borbi protiv unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida. Ipak, najbolje kreme i kapsule za unutrašnje i spoljašnje hemoroide imaju najveću koncentraciju prirodnih hranljivih materija koje će zalečiti pukotine i podstaći zarastanje, a upravo su takve danas dostupne svima Natura Active kapsule.

Natura Active – Dodatak prehrani za lečenje hemoroida

Natura Active je prirodni dodatak prehrani u obliku kapsula koji se koristi kao tretman protiv unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida, te obezbeđuje brzo i efikasno delovanje u borbi protiv ovog stanja. Ova forumula je zasnovana na jedinstvenoj, inovativnoj kompoziciji koja sadrži 100% prirodne aktivne sastojke koji deluju i na simptome i na uzroke hemoroida. Natura Active je dizajniran da se oslobodi hemoroida, upale i pukotina u anusu koje su praćene upalom, svrabom, ekcemom. Uspešno se nosi sa postpartalnim hemoroidima, te specifični efekti ovog dodatka prehrani uključuju: obnavljanje rektalne peristaltike, lokalne anestetičke osobine. Takođe ovaj proizvod je antiseptik, ublažava upale i otok. Uz njegovu pomoć, pukotine brzo zarastaju, eliminiše se krvarenje i značajno poboljšanje se pojavljuje od prvog dana upotrebe.

Svrab i krvarenje se uklanjaju neverovatno brzo čim se kapsule počnu konzumirati. Upala se smanjuje i postepeno nestaje, te Natura Active pomaže u normalizaciji zidova krvnih sudova i cirkulacije krvi. Pored analgetičkih svojstava, sadrži i hematopoetske komponente.

Natura Active – Sastav inovativne formule

Natura Active kapsule uključuje niz izuzetno moćnih bioaktivnih komponenti. U kombinaciji deluje povećavajući obostrani efekat, što omogućava da krema bude što efikasnija i daje brzi terapeutski rezultat. Pažljivo odabran sastav kapsula osigurava najbolju manifestaciju korisnih svojstava sastavnih komponenti.

Evo najvažnijih prirodnih sastojaka u proizvodu:

  • Ekstrakt semena Aesculus hippocastanum – poboljšava cirkulaciju, olakšava varenje, jača vene. Bogat je triterpenskim saponinima koji imaju antiinflamatorna svojstva i učestvuju u jačanju i zaceljivanju krvnih sudova.
  • Ekstrakt korena Ruscus aceleatus – bogat fitosterolima i flavonoidima, deluje umirujuće i protivupalno.

Posle mesec do dva, mnogi potpuno izleče hemoroide, bez obzira na stepen zanemarivanja. Prema rečima stručnjaka Natura Active pomaže u svakoj situaciji. Baza kapsula je uspešno testirana u laboratoriji i na volonterima koji se suočavaju sa bolešću. Kao rezultat toga koncentrat je dobio državni sertifikat kvaliteta i sanitarno-higijenske zaključke.

Kako koristiti Natura Active tretman i kontraindikacije?

Da bi se postigla dugoročna terapijska korist, pored pravilnog lečenja hemoroida kako bi se sprečio njihov nastanak u budućnosti, veoma je važno da se tačno pridržavate uputstva za upotrebu Natura Active kapsula.

Kapsule koja se zasnivaju na prirodnom sastavu ne izazivaju alergije i negativne neželjene efekte. Veoma se lako primenjuje i obezbeđuje veoma brzo umirujuće dejstvo, eliminišući sve negativne manifestacije ovog stanja za vrlo kratko vreme od prve upotrebe.

Komponente kapsula ostaju aktivne 24 sata nakon konzumiranja. Natura Active kapsule se primenjuje dva do tri puta dnevno, uvek posle glavnih oborka. Period koji je potreban za kompletan tretman razlikuje se u zavisnosti od složenosti stanja, informacije o ovom dodatku prehrani mogu se detaljno naći u uputstvu.

Natura Active iskustva korisnika o rezultatima lečenja i komentari na forumu

Kao što je već pomenuto Natura Active je prošao specijalizovana klinička ispitivanja, a rezultati su bili neverovatni prema socijalistima. Takođe, korisnici koji su već uspeli da koriste inovativni kompleks uprkos njegovom nedavnom izgledu postigli su izuzetno pozitivne rezultateuz napomenu da se lako primenjuje, ne izaziva neželjene efekte, iritacije, brzo deluje.

Naravno, ima i negativnih komentara, ali su ih ostavili oni koji nisu poštovali preporuke u letku i verovatno nisu ni kupili proizvod sa zvaničnog sajta proizvođača. Međutim, uvereni smo u efikasnost proizvoda, zbog čega sa poverenjem preporučujemo ovaj proizvod. Ovo su neki od komentara sa raznih foruma:

Bilo me je jako sramota kada su se pojavili prvi simptomi hemoroida. Bol i svrab su bili nepodnošljivi. Natura Active kapsule su stigle vrlo brzo za dva dana i bol je bio trenutan. Pratio sam tretman 30 dana i zauvek sam se rešio problema.

Slobodan

Preporučujem Natura Active svima koji pate od hemoroida. To je neugodno stanje i mnogi odlučuju da ga ne tretiraju sa stidom. Kapsule su stigle vrlo diskretno, bez etiketa i imena i pratila sam tretman prema preporukama. Krvarenje i bol su prestali nakon prve nedelje, a posle 30 dana sam se oslobodila i svraba.

Suzana

Imao sam ponavljajući problem sa hemoroidima. Povremeno sam se suočavao sa ovim problemom i nisam mogao više da izdržim. Naručio sam Natura Active i to je bila veoma dobra investicija: nakon preporučenog 60-dnevnog lečenja hemoroidi se nisu vratili, a ublažavanje bola, iritacije i krvarenja je bilo skoro trenutno. Toplo preporučujem Natura Active svima koji žele da se trajno otarase hemoroida.

Milorad

Koliko košta Natura Active kapsule za hemoroide? Cena proizvoda u apotekema u Srbiji i BiH

Natura Active se može kupiti po najnižoj ceni u Srbiji i BiH samo na web lokaciji proizvođača i samo ako naručite iz Srbije i BiH. Samo na ovaj način ostvarićete popust od 50%. Proizvođač je ovaj dodatak prehrani uvrstio u program promocija i ponuda, na kratko. Takođe, kupovina kapsula samo sa web stranice proizvođača garantuje kupovinu originalnog proizvoda, a ne falsifikovanog, lažnog.

Ako razmišljate da tražite ovaj proizvod u apotekama, možemo vam dati pouzdane informacije da ga nema u apotekama u Srbiji i BiH. Međutim, tretman raste u popularnosti, što nas navodi da verujemo da će proizvod uskoro biti dostupan u apotekama. Takođe treba da budete obavešteni da proizvod nema popust od 50% ako se prodaje u apotekama.